Typer kjæledyrprodukter i silikon Det finnes mange kjæledyrprodukter i silikon på markedet, så vet du hvilke som finnes?

  • produsent av babyartikler

1. Silikon kjæledyrfrisbee: De som har oppdratt store kjæledyrhunder, spesielt aktive hunder, bør ikke være ukjent med dette.Slike kjæledyrhunder har et mykt sted for denne frisbeen!Jeg liker å spille dette produktet veldig godt.Dens funksjon er å kaste en frisbee opp i himmelen.Før den treffer bakken, biter hunden og holder den.

zhu429-300x300

 

3. Silikon kjæledyrtannbørste: Folk pusser tennene hver dag når de våkner eller pusser tigre før de legger seg om natten, og kjæledyr gjør det samme.Fordi kjæledyr spiser hver dag, må de også ha dårlig ånde, og denne fingertannbørsten er spesialdesignet for kjæledyr.Selvfølgelig er denne tannbørsten ikke egnet for alle kjæledyrraser.

tu1100
4. Silikon kjæledyr slow food bolle: kjæledyr er faktisk det samme som mennesker.Noen ganger vil de sluke mat når de er sultne.Folk kan kontrollere dette, men kjæledyr har ikke denne bevisstheten.Derfor, når du designer dette produktet , Legg til mange utstyrstopper i bunnskålen, du kan kontrollere rytmen til kjæledyr som sluker når de spiser.

tu474


Innleggstid: 19. juli-2022