Hva skal jeg gjøre hvis silikonproduktene lukter?

  • produsent av babyartikler

Silikongummiprodukter vil legge til vulkaniseringsmiddel, fargemasterbatch og andre hjelpematerialer under produksjonen, og de pakkes direkte etter produksjonen, så det er ikke tid til å spre lukten.Så lukten som forbrukerne lukter etter å ha åpnet pakken, er faktisk lukten av hjelpematerialer ved raffinering av silikonråvarer.Så lenge produktet du kjøper er merket som matgodkjent silikon, kan du trygt bruke det.

Silikagel er lett å absorbere lukt.Hvis det er en lukt under bruk, lærer Weishun silikonfabrikk deg noen tips:
1. Kok opp vannet etter smak.Vask den først med vaskemiddel, bløtlegg den deretter i kokende vann i to timer, og vask den deretter av.

2. Deodoriser melken.Rengjør først silikagelen på overflaten av produktet, hell deretter i ren melk, press og rist i omtrent ett minutt, hell deretter ut melken og vask den av.Denne metoden passer for silikonkopper og silikonmatboksboller med lokk.

isbitform 3

3. Deodoriser appelsinskallet.Vask det også først, fyll deretter innsiden av produktet med ferskt appelsinskall, dekk det til og la det stå i ca. 4 timer for å fjerne den særegne lukten helt og la appelsinskallet være rent.Samme som ovenfor, kun egnet for silikonprodukter med lokk.

4. Tannkrem etter smak.Klem tannkremen på en fuktig bomullsklut, og tørk deretter overflaten av produktet.Etter skum, tørk i 1 minutt, og skyll til slutt med vann.Denne metoden og den første metoden passer for de flestesilikonprodukter.


Innleggstid: 12. november 2021